Sfaturile Expertilor: Ingrijirea Palmierilor Pitici - jungla-urbana.ro

Sfaturile Expertilor: Ingrijirea Palmierilor Pitici

Am adunat cateva sfaturi pentru ingrijirea Palmierului Pitic, care te vor ajuta sa mentii planta fericita, verde si luxurianta. Asadar, nu fi agitat in legatura cu mentinerea Palmierului Pitic sanatos si prosper,suntem aici pentru a te ajuta!

 

Sfatul 1: Evita spatiile mult prea intunecate

Palmierii pitici sunt considerati palmieri cu un necesar scazut de lumina, dar asta nu inseamna ca nu au deloc nevoie de lumina. Acestia prefera lumina puternica, filtrata, dar se pot ajusta destul de bine in zonele cu lumina scazuta. 

Sfatul 2: Cantitatea ideala de apa

Palmierul pitic prefera sa fie udat consistent si apoi lasat sa se usuce putin. Nu il suprasatura! In lunile de iarna, uda-l mai rar. Varfurile maronii ale frunzelor indica adesea suprasaturatia, in timp ce frunzele galbene iti spun ca planta are nevoie de mai multa apa.

Sfatul 3: Multa umiditate

Palmierul Pitic va aprecia umiditatea suplimentara, mai ales iarna. Pulverizeaza apa de 3-4 ori pe saptamana, acest lucru va descuraja acarienii din a ataca planta, deoarece pulverizarea ajuta la eliminarea prafului.

Sfatul 4: Tunde

Indeparteaza doar frunzele maronii sau galbene imediat ce apar cu o foarfeca ascutita. Acest lucru asigura faptul ca planta ramane sanatoasa si ii permite sa-si canalizeze energia pentru o noua crestere.

 

Vrem sa ai o experienta extraordinara cu plantele de interior - indiferent daca esti incepator in ale plantelor sau ai o adevarata jungla la tine acasa. Suntem aici pentru a-ti oferi informatiile necesare legate de ingrijirea plantelor. Ne poti prin e-mail sau prin intermediul retelelor de socializare, Facebook & Instagram cu intrebari despre ingrijirea plantelor, probleme legate de plante sau daca ai nevoie de sfaturi pentru alegerea plantei potrivite.

Vrem sa-ti impartasim dragostea noastra fata de plante si vrem sa-ti aratam ca oricine poate iubi plantele. Deci, nu te sfiii, Jungla Urbana este aici pentru a te ajuta!

Hai sa discutam despre plante!