Despre noi

Jungla Urbana a fost creata pentru plant lovers, din dorinta de a le oferi cea mai buna sursa de inspiratie pentru design interior natural. In comunitatea Jungla Urbana pasionatii de plante vor gasi mereu ceea ce cauta, sfaturi de ingirjire, idei de amenajare pentru green apartaments si plante speciale.

Plant lifestyle

Bucuria unei plante in orice colt al casei tale, adauga fericire, culoare si multe alte avantaje. Plantele ofera un design unic in apartamentul tau, creand un natural lifestyle. De asemenea, acest design este cu usurinta aplicat si zonelor office, corporate, doar imagineaza-ti un mic Philodendron pe birou sau un Ficus Audrey care sa te intampine zi de zi in receptia companiei tale. Aer mai curat, atmosfera mai relaxanta! Junga Urbana, natural lifestyle!

Garantia calitatii

Toate plantele sunt disponibile in ghiveci de plastic, au fost crescute de cei mai cool specialisti in plante din tari precum Olanda, Germania sau Italia, iar toate au o garantie de 30 zile.

Livrare inovativa

Tehnologie unica! Ambalaje realizate in principal din materiale reciclate si / sau biodegradabile - siguranta la transport, siguranta pentru Planeta!

Satisfactia clientilor, a iubitorilor de plante, atunci cand primesc coletul mult dorit, este punctul nostru forte! Ne-am dorit si am reusit printr-o ambalare profesionala, folosind doar materiale, 100% bio, de cea mai inalta calitate, sa livram plantele in cea mai buna stare catre clienti! Utilizam protectii speciale pentru plante, care ajuta plantele sa ajunga in cea mai buna stare, indiferent de locatie si timp!

Oferim suport

De la instructiuni detaliate de ingrijire pana la asistenta in timp real, suntem aici pentru a-ti oferi cea mai buna experienta! Suntem aici oricand, pentru orice informatie ai nevoie! Ne poti scrie pe adresa de mail comenzi@jungla-urbana.ro sau ne poti lasa un mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram!