Detalii Livrare si Retur

 

MODALITATEA DE LIVRARE

 • SITE-ul isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este disponibil, SITE-ul va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
 • SITE-ul livreaza produsele comercializate exclusiv pe teritoriul Romaniei. SITE-ul nu livreaza in strainatate. Se pot procesa comenzi plasate pe SITE din afara Romaniei, dar livrarea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.
 • SITE-ul poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
 • Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat iar comenzile confirmate, se vor livra intermen de maxim 72 de ore
 • SITE-ul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.
 • SITE-ul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.
 • SITE-ul va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
 • SITE-ul atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SITE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.
 • S.C. RAVI SILVER S.R.L. este platitoare de TVA, iar pretul afisat pe SITE este cel final.

 

POLITICA DE RETUR

Fiecare planta este fragila si procesul de expediere nu este intotdeauna bland (sau usor). De cele mai multe ori intelegem acest proces, dar uneori din motive independente de noi exista si accidente. Cand se intampla acest lucru, remediem problema - fie ca este vorba despre o planta sau un ghiveci deteriorat din cauza manipularii gresite – obiectivul nostru final este acela de a ne bucura clientii.

 

GARANTIE 30 zile

Iti oferim 30 zile garantie pentru toate produsele comandate pe site-ul nostru.

 • In cazul in care planta este deteriorata/neconforma/livrata gresit, trimite-ne o imagine a produsului in care sa se vada si eticheta noastra, impreuna cu numarul de referinta al comenzii tale la adresa comenzi@jungla-urbana.ro. Expertii nostri in plante vor evalua fotografia, iar noi iti vom trimite un produs la schimb, fara costuri suplimentare pentru tine.

Aceasta garantie nu include plantele deteriorate din cauza lipsei de udare sau a lipsei ingrijirii adecvate si nici replantarea lor intr-un alt ghiveci, astfel incat plantele nu vor fi inlocuite daca nu au fost respectate conditiile de ingrijire. De asemenea, deoarece acestea sunt independente de controlul nostru, nu putem fi responsabili pentru daunatori si bolile aeriene, si nici de fenomenele meteorologice extreme (cum ar fi ger, grindina, seceta, etc)

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Daca totusi nu esti multumit de achizitia ta recenta, te rugam sa completezi formularul nostru de contact sau sa ne scrii pe adresa comenzi@jungla-urbana.ro in termen de 14 zile de la achizitie si vom reveni catre tine in termen de 48 de ore.

JUNGLA URBANA se obliga sa iti asigure dreptul de returnare a produselor, care poate fi exercitat intr-un interval de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, in conformitate cu prevederile OUG 34/2014. Costul returnarii produselor revine in sarcina ta.

Daca alegi rambursarea sumei platite la cumparare si produsul returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in cererea de retur, sau prin emai la adresa specificata de tine in cererea de retur. Pentru comenzile platite, cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 5 de zile de la acceptarea returului.

Procedura de Retur

 

Pentru efectuarea returului si incasarea contravalorii produselor comandate cat mai repede posibil, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 1. Ambaleaza produsele pe care dorestii sa le returnezi in mod corespunzator, folosind materialele in care au fost livrate initial.
 2. Contacteaza orice firma de curierat la adresa ta pentru a va ridica coletul.
 3. Foloseste urmatoarele date de expediere:
  1. Nume destinatar: RAVI SILVER SRL, CUI: RO15252430
  2. Adresa livrare: Sos Bucuresti-Urziceni, Nr. 235, Afumati, Ilfov, 077010
  3. Valoare ramburs: 0 Lei (Contravaloarea comenzii se livreaza doar prin transfer bancar, nu iti putem restitui banii prin plata la curier. Coletele cu suma rambursului diferita de 0 Lei, NU vor fi acceptate.
  4. Plata transportului: La Expeditor (costul trasnportului este suportat de catre tine.)
 4. Trimite-ne datele tale bancare (Nume detinator cont, IBAN, Banca) pe adresa de mail comenzi@jungla-urbana.ro pentru a-ti putea onora plata contravaloarii produselor returnate in termen de 24-48 de ore lucratoare de la receptionarea returului.
 5. Expedieaza coletul odata ce curierul te contacteaza pentru ridicarea acestuia.TE RUGAM SA RETII

Plantele pot parea lipsite de viata, insa acest lucru nu trebuie sa te sperie! Consulta ghidul pentru fiecare planta, urmareste sfaturile noastre si te vei bucura de cele mai frumoasa plante la tine acasa!

Suntem aici pentru tine si ne poti contacta cu incredere – vom incerca mereu sa te ajutam.