Sfaturile Expertilor: Ingrijirea Iederei - jungla-urbana.ro

Sfaturile Expertilor: Ingrijirea Iederei

Am adunat cateva sfaturi de ingrijire pentru Iedera care te vor ajuta sa mentii micuta planta luxurianta si verde. Asadar, nu te agita in legatura cu intretinerea unei iedere sanatoasa si infloritoare, suntem aici pentru a te ajuta!

Sfatul 1: Multa umiditate

Pulverizeaza planta cu apa de 2-3 ori pe saptamana pentru a mentine umiditatea. O data pe luna, curata planta cu apa calduta pentru a curata orice urma de praf. Acest lucru ajuta la prevenirea infestarilor cu insecte (micii daunatori adora sa se ascunda in praf) si sporeste umiditatea.

iedera diavolului marble queen

Sfatul 2: Cantitatea corecta de lumina

Acestei plante ii place lumina slaba - moderata si indirecta - este frumoasa, iar frunzele pestrite vor deveni mai pronuntate cu cat lumina este mai intensa.

Sfatul 3: Nu prea multa apa

Iedera davolului Marble Queen prefera mai putina apa, deci uda doar atunci cand pamantul se simte uscat la atingere, la aproximativ o saptamana. Asigura-te ca uzi din abundenta si ca nu mai ramane apa statuta in farfurioara.

Sfatul 4: Tunde-o

Nu ezita sa tai lianele mai lungi pentru a mentine planta stufoasa si bogata. Foloseste foarfece ascutite, curate si taie cu grija chiar sub nodul frunzelor.

iedera diavolului marble queen

Vrem sa ai o experienta extraordinara cu plantele de interior - indiferent daca esti incepator in ale plantelor sau ai o adevarata jungla la tine acasa. Suntem aici pentru a-ti oferi informatiile necesare legate de ingrijirea plantelor. Ne poti contacta prin e-mail sau prin intermediul retelelor de socializare, Facebook & Instagram cu intrebari despre ingrijirea plantelor, probleme legate de plante sau daca ai nevoie de sfaturi pentru alegerea plantei potrivite.

Vrem sa impartasim dragostea noastra fata de plante si vrem sa iti aratam ca oricine poate iubi plantele. Deci, nu te sfiii, suntem aici pentru a te ajuta!

 

Hai sa vorbim despre plante!