Cele mai bune plante pentru living - jungla-urbana.ro

Cele mai bune plante pentru living

Living-ul este locul unde tu si cei apropiati ta petreceti majoritatea timpului, fiind perfect pentru o seara chill si de asemenea cel mai bun spatiu a-l transforma intr-o jungla urbana. Am selectat cele mai bune plante pentru living - descopera recomandarile noastre.

Sfatul 1: Aseaza plante de diferite dimensiuni in spatii goale

cele mai bune plante pentru living

Adauga adancime, culoare si textura spatiului tau prin stratificarea plantelor pentru a crea efecte focale in zonele de maxim interes. Plantele mai mici alaturi de ghivece mai mari de pe podea vor arata super si pot camufla diverse obiecte care nu ti-ai dori sa se vada sau poate chiar cablurile electrice. Alege indraznet si colorat, poate Trunchiul fericirii Lemon Lime L, mai ales daca decorul sufrageriei tale este mai mult neutru pentru ca vei sparge culoarea.

Totodata, plantele atunci cand se afla in grupuri alaturate, isi creaza singura un micro mediu climatic favorabil pentru umiditate.

Sfatul 2: Alege plante cu un aspect inedit

cele mai bune plante pentru living

Daca living-ul tau este mare sau poate ai ales un stil futurist cu putine obiecte de mobilier, umple golurile vizuale cu o planta mare, cum ar fi un Palmier Trestie de Aur sau o Strelitzia Nicolai L. Daca ai un stil de viata mai aventurier, este mai optim sa alegi plante precum o Sansevieria Laurentii sau o Planta ZZ sunt optiuni grozave de intretinere redusa.

Pro tip: Pe langa faptul ca ofera un impact instantaneu decorului tau, investitia intr-o planta mare poate fi si o economie mare de timp. Plantele din ghivece mari tind sa poata rezista mai mult intre udari fata de plantele din ghivece mici, ceea ce inseamna mai putina munca pentru tine. Daca observi ca planta ta mare se usuca mai repede decat de obicei, ar putea fi timpul pentru replantare.

Sfatul 3: Alege plante safe pentru copii si animale

cele mai bune plante pentru living

Este important sa te asiguri ca jungla urbana din interiorul living-ului tau este sigura pentru animalele de companie si copii.  Alege plante mai mari pe care copiii tai nu le vor putea ridica si cu care sa se joace, cum ar fi cel mai bine un Ficus Roy, si tine orice plante intepatoare precum cactusii departe.

Majoritatea plantelor de apartament sunt complet non-toxice, cu exceptia cazului in care sunt ingerate, dar daca micutii tai sunt curiosi sau prietenilor tai patrupezi le place sa manance, verifica intreaga noastra colectie de plante Pet Friendly cu animalele de companie si copiii.

Nu te opri cu plantele doar la living, avem in colectiile noastre plante pentru orice camera din apartamentul tau!