Cele mai bune cadouri de nunta sunt plantele - jungla-urbana.ro

Cele mai bune cadouri de nunta sunt plantele

Daca esti in cautarea unui cadou de nunta semnificativ, nu cautati mai departe decat un cadou care creste! Un cadou special de plante poate servi ca o modalitate unica de a va aminti o ocazie importanta. Odata cu varsta, plantele devin mai puternice si mai rezistente - la fel ca dragostea! In plus, cine nu ar adora putina verdeata proaspata pentru a-si anima casa? Cititi mai departe pentru alegerile noastre preferate inspirate de nunta.

 

Aglaonema Freedman

aglaonema freedman

Pentru un echilibru imbatabil de dramatism si rafinament, suna in sezonul nuntilor cu acest Aglaonema Freedman supradimensionat. Frunzele sale mari, distinctive, au un centru argintiu mat, inconjurat de nuante variate de verde. Aglaonemele sunt cel mai bine cunoscute pentru toleranta lor extrema la conditiile de lumina scazuta, asa ca cuplul fericit nu va avea nicio problema sa gaseasca locul perfect in casa lor pentru aceasta frumusete.

 

Calathea Insignis

calathea insignis

Suprafata superioara a frunzelor acestei atractive plante de interior este un amestec luxuriant de verde mar si verde padure bogat, in timp ce partea inferioara este de un magenta-violet contrastant. Acest lucru devine mai vizibil in conditii de lumina scazuta, cand frunzele se pliaza pe ele insele si devin mai drepte.

 

Arborele Banilor

arborele banilor

 

Arborele Banilor combina frumusetea, simbolismul si longevitatea intr-un singur pachet vibrant. Trunchiul impletit confera o statura eleganta si este acoperit cu o masa de foliole verde stralucitor. Se crede pe scara larga ca aduce bogatie si prosperitate detinatorilor sai, Arborele Banilor este cadoul simbolic perfect. Datorita longevitatii si nevoilor usoare de ingrijire, cu siguranta va creste fericit alaturi de tinerii casatoriti in anii urmatori.

 

Monstera Deliciosa

Monstera deliciosa

Mult ravnita planta Monstera, datorita notorietatii sale in online, cu siguranta o sa fie un bun cadru pentru pozele de dupa nunta a celor indragostiti. De asemenea aceasta planta nu necesita o ingrijire zi de zi, ci mai degraba saptamanala sau in functie de sezon. Totodata se poate propaga foarte usor, direct intr-un vas cu apa, ceea ce poate prezenta o activitate interactiva pentru #plantparents.