Cele mai Bune Cadouri de Casa Noua pentru Iubitorii de Plante - jungla-urbana.ro

Cele mai Bune Cadouri de Casa Noua pentru Iubitorii de Plante

S-ar putea sa fim subiectivi, dar nimic nu spune „bun venit acasa” mai bine decat o planta frumoasa. Obiectiv vorbind, plantele sunt cadouri de casa noua grozave - sunt estetice, denota atentie si rezista in timp. In plus, ingrijirea acestora poate fi un hobby distractiv si plin de satisfactii.

Mai mult decat atat, poti adapta cu usurinta alegerea in functie de gusturile, stilul de viata si nivelul de pricepere al persoanei. De exemplu, un detinator de plante experimentat poate oricand sa primeasca un Ficus Lyrata, in timp ce o Planta Sarpe este perfecta pentru un incepator. O persoana care petrece mult timp acasa poate avea suficient timp sa aiba grija de o Calathea, in timp ce o persoana care calatoreste mult va aprecia autosuficienta cactusilor si a suculentelor.

Indiferent daca persoana iubita tocmai si-a cumparat prima casa sau s-a mutat intr-un apartament nou-nout, felicitarile sunt cu siguranta binevenite! Mai jos poti consulta alegerile noastre pentru cele mai bune cadouri de casa noua pentru fiecare iubitor de plante din viata ta.

Cadouri de Casa Noua pentru Iubitorii de Plante

 

Arborele Banilor

Arborele Banilor

Daruieste prietenului tau noroc si bogatie cu un Arborele Banilor Mini. Aceasta planta cu istoric este legendara conform principiilor feng shui si se spune ca ii aduce proprietarului acestuia abundenta si prosperitate (in plus, este foarte draguta).

 

Colectia de Plante Rezistente

Plante usor de intretinut

Daca vrei sa impartasesti dragostea pentru plantele de apartament cu un incepator, fa cunostinta cu gama noastra de Plante usor de intretinut. Aici vei regasi plante precum Feriga, Planta ZZ, Monstera si multe altele ce necesita o intretinere redusa si sunt practic imposibil de ucis.

 

Philodendron Scandens

Philodendron Scandens

Cand oferi cadou o planta, pur si simplu nu poti da gres cu un clasic precum Philodendronul Scandens. Aceasta frumusete a fost un element esential in casele elegante timp de zeci de ani si se integreaza perfect in peisaj intr-un suport suspendat din macrame. 

 

Palmier Pitic

Palmier Pitic

Optiunile de design sunt nelimitate atunci cand vine vorba de versatilul Palmier Pitic - aceasta planta va adauga o nota distincta oricarei incaperi din casa. Este un cadou ideal pentru orice persoana draga care se muta  intr-o casa noua.

 

Planta Picior de Elefant

Planta Picior de Elefant

Aceasta planta toleranta la seceta, cu crestere lenta, este perfecta pentru cineva care calatoreste sau petrece putin timp acasa. Planta Picior de Elefant este de fapt o suculenta din familia Agave, ceea ce explica nevoia sa de ingrijire redusa.

 

Planta de rugaciune (Maranta leuconeura) Kerchoveana

maranta

O Planta de Rugaciune este perfecta pentru un apartament ce dispune de spatiu limitat. Are o crestere lenta, este compacta si ideala pentru pervazurile goale, seminee sau rafturi mici, care au nevoie de un strop de culoare.

 

Gift Card

Gift Card

Lasa persoana iubita sa aleaga planta perfecta pentru noul sau spatiu cu ajutorul unui card cadou electronic. Acesta va ajunge in casuta de e-mail a destinatarului in decurs de cateva ore, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la expediere sau la termenele de livrare.