5 Motive Pentru Care Plantele Sunt Un Cadou Excelent Pentru Orice Ocazie - jungla-urbana.ro

5 Motive Pentru Care Plantele Sunt Un Cadou Excelent Pentru Orice Ocazie

Poate ca plantele de apartament nu sunt primul lucru care iti vine in minte cand te gandesti la cadouri, dar ele sunt modalitatea perfecta de a raspandi bucurie, indiferent de ocazie. Fie ca sarbatoresti o zi speciala, o promovare, o logodna sau faptul ca abia ce te-ai mutat intr-o casa noua, plantele pot fi cadoul perfect pentru orice eveniment special.

Poti alege plantele potrivite in functie de stilul de viata, acestea avand beneficii pe termen lung pentru sanatate, de la aer curat si concentrare sporita la atentie si relaxare. Atunci cand oferi plante cadou, trimiti ani de frumusete, companie si ingrijire.

Inca nu esti convins? Iata 5 motive pentru a lua in considerare plantele ca fiind un cadou pentru orice ocazie.

Plantele oferite cadou se pot potrivi oricui


Potrivirea gusturilor fiecaruia cu cadoul perfect poate fi coplesitoare. Din fericire, plantele oferite cadou se pot potrivi in orice apartament sau casa si pot completa personalitatea unica a destinatarului. Ofera noului proprietar un ficus pentru coltul din sufragerie. Trimite o Aloe Vera prietenei care tocmai a fost promovata. Sarbatoreste o zi de nastere cu o Calathea menita sa simbolizeze norocul si vitalitatea. Indiferent de sarbatoare, avem o planta care sa o faca speciala.

 

Plantele ofera beneficii terapeutice


Oricine s-a simtit vreodata relaxat atunci cand a ingrijit o planta poate vorbi despre numeroasele beneficii terapeutice ale acestora. Plantele incurajeaza atentia si concentrarea, ceea ce poate ajuta la ameliorarea anxietatii, depresiei si multe altele. Mai mult, studiile arata ca plantele pot purifica aerul, pot imbunatati concentrarea si pot ridica moralul, mai ales atunci cand iti petreci o lunga perioada in casa.

Ofera un cadou personalizat


Cu o gama larga de specii de plante, dimensiuni si stiluri din care poti alege, oferirea unei plante cadou poate fi la fel de personala ca orice alt cadou. Exista o planta pentru fiecare stil de viata - pentru cei care au spatiu limitat si au nevoie de plante foarte mici, pana la cei cu un apartament spatios sau cei care au nevoie de plante mari prietenoase cu animalele de companie. Astfel, ai o multime de plante din care poti alege un cadou ce se va potrivi perfect in viitoarea casa.

Plantele ofera companie


Plantele pot deveni o companie benefica, datorita ingrijirii si timpului petrecut impreuna, ceea ce poate fi extrem de util pentru persoanele in varsta sau pentru cei care se lupta cu anxietatea sau depresia. In plus, urmarirea plantelor cum cresc ofera un sentiment de companie, similar cu cel al unui animal - fara munca suplimentara. 

Cadoul ajunge la timp si in siguranta


In ceea ce priveste livrarea plantelor, aceasta este sigura, usoara, accesibila si nu necesita o perioada mare de asteptare pentru expediere. Plantele dureaza mult mai mult decat buchetele de flori, fiind astfel un cadou de neuitat.

Alege-ti planta preferata, marimea dorita si culoarea ghiveciului pentru cel mai dragut cadou.